Scroll to top
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde
CALL CENTER : 0730 730 726

Accesorii agricole

Pentru utilizare cu Plow Super-Duty. Adauga eficienta. Necesita Bumper Front XT....
Pastreaza zapada departe de sofer, minimizeaza zapada care curge peste plug....
Plug ATV UTV Light Duty Iron Baltic Drag Harrow / Leveller - dimensiuni 1500 x 1200 x 20mm, greutate...
Extensie pentru rama de impingere cu pluguri Alpine Flex pentru utilizarea cu sistemul Apache 360 ??...
Constructia flexibila din plastic UHMW nu va zgaria drumul. inlocuieste lama de uzura....
Placa de montaj pentru plugul Alpine Super Duty....
Plug ATV UTV Heavy Duty Iron Baltic Drag Harrow ECO - dimensiuni 1200 x 1200 x 100mm, greutate 48kg,...
Dispozitiv Imprastiere / Semanare Iron Baltic Quadivator - dimensiuni lungime 450mm x latime 45...
Grebla ATV-UTV Iron Baltic Grader / Road Scraper - din otel de inalta rezistenta, dimensiuni 1950 x ...
Dispozitiv Cultivare ATV UTV Cu Discuri Iron Baltic - latime de lucru 1200mm, adancime de taiere in ...
Grebla ATV UTV Iron Baltic Quadivator Landscape Rake - din otel de inalta rezistenta, powdercoated, ...

F.A.Q

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru accesorii agricole difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

Unul dintre avantajele masive ale unui vehicul de teren de tip ATV sau UTV este adaptabilitatea lor superioară prin capacitatea de a putea fi prevăzute cu o gamă variată de accesorii pentru a vă ajuta să vă atingeți scopul, fie că vorbim despre muncă sau despre distracție. Spre exemplu, o bară de protecție va crește rezistența unui ATV/UTV la impact frontal, iar scuturile de protecție protejează partea de sub vehicul, reducând șansele de a îl avaria atunci când vă aventurați în zonele cele mai dificile. Adăugați o cameră video de acțiune și vă puteți înregistra aventura off road pentru a o revedea mai târziu împreună cu prietenii, iar pentru melomani există sisteme audio performante. De asemenea, exista computere de bord și GPS-uri pentru a vă oferi o paletă completă de informații asupra traseului și asupra parametrilor de rulare, iar dotarea cu un troliu vă poate scoate, ori pe dumneavoastră ori pe un prieten din încurcături. Linhai-ATV.RO comercializează accesorii ATV și accesorii UTV din toate categoriile: bull bar, camere video acțiune, kit-uri de putere, parbrize, rack-uri și cutii de transport, scuturi de protecție pentru șasiu și brațe, tobe sport, manșoane , amortizoare, computere de bord pentru ATV, jante, sisteme GPS, trolii, aripi, apărători de mâini (handguard), măști cu faruri, accesorii de vânătoare, acumulatori, proiectoare, accesorii CUV-UTV (portiere, acoperișuri, parbrize), canistre și rezervoare, accesorii agricole, perii profesionale și multe altele, care pot fi utilizate cu ATV-uri Linhai si UTV-uri Linhai. Linhai-ATV.RO este dealer autorizat în România pentru brandurile de accesorii: Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, Access Motor, Direction2, Kimpex, PowerMadd, TGB, GoldSpeed, BigGun, HGS, Kolpin, Leo Vince, Remus, TBR, Fox Racing, Trail Tech, Cycle Country, UFO și alții. Noi vă oferim un serviciu complet și profesionist de personalizare pentru vehiculul dumneavoastră off road chiar și pentru a îl adapta pentru aplicații speciale precum stingerea incendiilor, paramedical sau alte intervenții. Vă stăm la dispoziție cu oferte și informații!

Keywords

accesorii agricole ATV de vanzare, accesorii agricultura ATV preturi, site vanzari unelte agricole ATV, suport unelte ATV pret, recomandari plug ATV agricol, cumpar grebla ATV, kit agricol ATV pareri, cumpar semanatoare ATV, dispozitiv cultivare ATV pareri, nivelator teren ATV de vanzare,  cultivator cu discuri ATV pret, distribuitor despicatoare busteni ATV 

Contact

Tel: 0730 730 726

Office:

Splaiul Unirii 168, bloc T1, parter, sector 4, Bucuresti