Scroll to top
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde
CALL CENTER : 0730 730 726

Bullbar Can-am Bombardier

Constructie tubulara de mari dimensiuniProtejeaza eficient vehiculul impotriva obstacolelorCompatibi...
Kit conceput pentru a oferi o protectie suplimentara impotriva murdariei si a molozului, prin urmare...
Blocheaza eficient pietrisul care sare in timp ce conduci atv-ulProtejeaza impotriva noroiului si za...
Kit conceput pentru a oferi o protectie suplimentara impotriva murdariei si a molozului, prin urmare...
Constructie tubulara de mari dimensiuniProtejeaza eficient vehiculul impotriva obstacolelorCompatibi...
Ofera protectie suplimentara impotriva elementelor din teren care pot dauna ATV-uluiConstructie rezi...
Ofera o protectie suplimentara impotriva elementelor.Rezistent si durabil, poate fi adaugat pe model...
Blocheaza eficient pietrisul care sare in timp ce conduci atv-ulProtejeaza impotriva noroiului si za...
Blocheaza eficient pietrisul care sare in timp ce conduci atv-ulProtejeaza impotriva noroiului si za...
Usor de instalat, bara protectie spate confera ATV-ului dumneavoastra o protectie suplimentara atunc...
Constructie ultra-solidaCompatibil cu bara protectie fata XTCompatibil cu senilele Apache 360 daca s...
Bara usoara din aluminiu anodizat (diametru 1 1/4" (32 mm) cu inscriptie DS. Aceasta bara asigura o ...

F.A.Q

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru bull bar difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

Unul dintre avantajele masive ale unui vehicul de teren de tip ATV sau UTV este adaptabilitatea lor superioară prin capacitatea de a putea fi prevăzute cu o gamă variată de accesorii pentru a vă ajuta să vă atingeți scopul, fie că vorbim despre muncă sau despre distracție. Spre exemplu, o bară de protecție va crește rezistența unui ATV/UTV la impact frontal, iar scuturile de protecție protejează partea de sub vehicul, reducând șansele de a îl avaria atunci când vă aventurați în zonele cele mai dificile. Adăugați o cameră video de acțiune și vă puteți înregistra aventura off road pentru a o revedea mai târziu împreună cu prietenii, iar pentru melomani există sisteme audio performante. De asemenea, exista computere de bord și GPS-uri pentru a vă oferi o paletă completă de informații asupra traseului și asupra parametrilor de rulare, iar dotarea cu un troliu vă poate scoate, ori pe dumneavoastră ori pe un prieten din încurcături. Linhai-ATV.RO comercializează accesorii ATV și accesorii UTV din toate categoriile: bull bar, camere video acțiune, kit-uri de putere, parbrize, rack-uri și cutii de transport, scuturi de protecție pentru șasiu și brațe, tobe sport, manșoane , amortizoare, computere de bord pentru ATV, jante, sisteme GPS, trolii, aripi, apărători de mâini (handguard), măști cu faruri, accesorii de vânătoare, acumulatori, proiectoare, accesorii CUV-UTV (portiere, acoperișuri, parbrize), canistre și rezervoare, accesorii agricole, perii profesionale și multe altele, care pot fi utilizate cu ATV-uri Linhai si UTV-uri Linhai. Linhai-ATV.RO este dealer autorizat în România pentru brandurile de accesorii: Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, Access Motor, Direction2, Kimpex, PowerMadd, TGB, GoldSpeed, BigGun, HGS, Kolpin, Leo Vince, Remus, TBR, Fox Racing, Trail Tech, Cycle Country, UFO și alții. Noi vă oferim un serviciu complet și profesionist de personalizare pentru vehiculul dumneavoastră off road chiar și pentru a îl adapta pentru aplicații speciale precum stingerea incendiilor, paramedical sau alte intervenții. Vă stăm la dispoziție cu oferte și informații!

Keywords

bull bar ATV de vanzare, bullbar ATV de vanzare, bara protectie ATV pret, site vanzari bara frontala ATV, vand nerf bar nets ATV, oferta plase nerf bar ATV, vanzari grab bar ATV, cumpar bara spate ATV, nerf bar ATV de vanzare, suporturi picioare ATV pareri

Contact

Tel: 0730 730 726

Office:

Splaiul Unirii 168, bloc T1, parter, sector 4, Bucuresti