Scroll to top
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde
CALL CENTER : 0746 225 225

Kituri de putere Can-am Bombardier

Adauga o protectie suplimentara pentru motorul dvs. in conditii dure Filtrul blocheaza particule mai...
Adauga o protectie suplimentara la motorul dvs. in conditii dure. Filtrele blocheaza particule mai m...
Necesarul de instalare a G2S Snorkel Kit (715001928) pe modelele 2012-2014. Cod produs: 715003...
Ideal pentru riding-ul in teren mlastinosCompatibilitate G2 (numai modele X mr), G2L (numai modele X...
Kit complet. Intrare de aer extinsa si evacuare CVT. CVT Outlet se integreaza in capacul garniturii....
Kit complet. Intrare de aer extinsa si evacuare CVT. CVT Outlet se integreaza in capacul garniturii....
Kit complet. Intrare de aer extinsa si evacuare CVT. CVT Outlet se integreaza in capacul garniturii....
Kit complet.Intrari extinse de aer si evacuare CVT.CVT Outlet se integreaza in capac.Ideal pentru co...
Kit complet. Intrare de aer extinsa si evacuare CVT. CVT Outlet se integreaza in capac. Ideal pentru...
Kit complet. Intrare de aer extinsa si evacuare CVT. CVT Outlet se integreaza in capac. Ideal pentru...
Kit complet.Intrari extinse de aer si evacuare CVT.CVT Outlet se integreaza in capac.Ideal pentru co...

F.A.Q

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru kit-uri de putere difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

Unul dintre avantajele masive ale unui vehicul de teren de tip ATV sau UTV este adaptabilitatea lor superioară prin capacitatea de a putea fi prevăzute cu o gamă variată de accesorii pentru a vă ajuta să vă atingeți scopul, fie că vorbim despre muncă sau despre distracție. Spre exemplu, o bară de protecție va crește rezistența unui ATV/UTV la impact frontal, iar scuturile de protecție protejează partea de sub vehicul, reducând șansele de a îl avaria atunci când vă aventurați în zonele cele mai dificile. Adăugați o cameră video de acțiune și vă puteți înregistra aventura off road pentru a o revedea mai târziu împreună cu prietenii, iar pentru melomani există sisteme audio performante. De asemenea, exista computere de bord și GPS-uri pentru a vă oferi o paletă completă de informații asupra traseului și asupra parametrilor de rulare, iar dotarea cu un troliu vă poate scoate, ori pe dumneavoastră ori pe un prieten din încurcături. Linhai-ATV.RO comercializează accesorii ATV și accesorii UTV din toate categoriile: bull bar, camere video acțiune, kit-uri de putere, parbrize, rack-uri și cutii de transport, scuturi de protecție pentru șasiu și brațe, tobe sport, manșoane , amortizoare, computere de bord pentru ATV, jante, sisteme GPS, trolii, aripi, apărători de mâini (handguard), măști cu faruri, accesorii de vânătoare, acumulatori, proiectoare, accesorii CUV-UTV (portiere, acoperișuri, parbrize), canistre și rezervoare, accesorii agricole, perii profesionale și multe altele, care pot fi utilizate cu ATV-uri Linhai si UTV-uri Linhai. Linhai-ATV.RO este dealer autorizat în România pentru brandurile de accesorii: Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, Access Motor, Direction2, Kimpex, PowerMadd, TGB, GoldSpeed, BigGun, HGS, Kolpin, Leo Vince, Remus, TBR, Fox Racing, Trail Tech, Cycle Country, UFO și alții. Noi vă oferim un serviciu complet și profesionist de personalizare pentru vehiculul dumneavoastră off road chiar și pentru a îl adapta pentru aplicații speciale precum stingerea incendiilor, paramedical sau alte intervenții. Vă stăm la dispoziție cu oferte și informații!

Keywords

kit putere ATV de vanzare, vanzari kituri putere UTV, site vanzari kit putere ATV, oferta kit putere UTV, kituri putere ATV preturi, distribuitor kituri putere UTV, recomandari kit putere ATV, kituri putere UTV pareri, cost kit putere ATV, cumpar kit putere UTV, vand kit putere ATV

Contact

Tel: 0746 225 225

Office:

Splaiul Unirii 168, bloc T1, parter, sector 4, Bucuresti