Scroll to top
CALL CENTER : +40730730726 / +40755288766
MAIL : sales@atvrom.ro / mircea@atvrom.ro

Cumpara produse in valoare de 1000 lei TVA inclus in perioada 14.02-14.03.2019 si intri automat in tombola pentru castigarea, ,la alegere, a unui scuter Vespa sau a unui ATV CF Moto.

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

PELERINA RED

Producator : Kolpin

Cocoon este un produs inovator, absolut nou pentru oricine face plimbari cu atv-ul. Design-ul  patentat protejeaza de zapada, vant, ploaie si noroi. Mentine caldura emanata de ATV si o transmite utilizatorului; Cocoon poate fi instalat pe atv in doar cateva minute si singurul instrument necesar pentru a instala Cocoon este o surubelnita. Cocoon  vine cu o punga de stocare patentata care il protejeaza si care se ataseaza la atv foarte usor. In caz de urgenta, Cocoon permite utilizatorului sa se elibereze de pe vehicul imediat. Cocoon este disponibil in culorile rosu, verde, albastru si RealTree Max 4 Camo. Cocoon se potriveste la majoritatea atv-urilor de pe piata, fiind astfel un produs recomandat tutror utilizatorilor. .
Cod: KOL25171.

Vezi PELERINA RED si pe www.atvrom.ro

Acest produs nu mai face parte din oferta!