Scroll to top
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde
CALL CENTER : 0730 730 726

Proiectoare

Proiector LED ATV-UTV Shark LED CREE 20W 1400 lm 9-32V Poate fi folosit si pentru autovehicule 4x4,...
Bara Proiectoare ATV-UTV Shark LED CREE 6*5W 700 lm 9-32V Poate fi folosita si pentru masini 4x4, S...
Se poate monta pe capatul superior al consolei centrale. imbunatateste aspectul vehiculului....
Cleme din plastic cu mai multe pozitii, care se potrivesc pe diferite dimensiuni ale tuburilor: de l...
540 lumeni Lumina LED (9 Watt) reflectorizant, echipat standard cu 1 (2,5 cm) diametru, acoperit cu ...
Bara Proiectoare ATV-UTV Shark LED EPISTAR 24*3W 7200 lm 9-32V Combo Poate fi folosita si pentru SU...
2 LED-uri luminoase Cree de 10 X 900 lumeni cu carcasa robusta din aluminiu. Iluminare pe o distanta...
Bara Proiectoare ATV-UTV Shark LED EPISTAR 60*3W 10800 lm 10-30V Combo Poate fi folosita si pentru ...
Bara Proiectoare ATV-UTV Shark LED EPISTAR 60*3W 10800 lm 9-32V Combo Poate fi folosita si pentru a...
Datorita instalarii lor directe bolt-on si plug-and-play chiar in locatia initiala a fasciculului ri...

F.A.Q

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru proiectoare difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

Unul dintre avantajele masive ale unui vehicul de teren de tip ATV sau UTV este adaptabilitatea lor superioară prin capacitatea de a putea fi prevăzute cu o gamă variată de accesorii pentru a vă ajuta să vă atingeți scopul, fie că vorbim despre muncă sau despre distracție. Spre exemplu, o bară de protecție va crește rezistența unui ATV/UTV la impact frontal, iar scuturile de protecție protejează partea de sub vehicul, reducând șansele de a îl avaria atunci când vă aventurați în zonele cele mai dificile. Adăugați o cameră video de acțiune și vă puteți înregistra aventura off road pentru a o revedea mai târziu împreună cu prietenii, iar pentru melomani există sisteme audio performante. De asemenea, exista computere de bord și GPS-uri pentru a vă oferi o paletă completă de informații asupra traseului și asupra parametrilor de rulare, iar dotarea cu un troliu vă poate scoate, ori pe dumneavoastră ori pe un prieten din încurcături. Linhai-ATV.RO comercializează accesorii ATV și accesorii UTV din toate categoriile: bull bar, camere video acțiune, kit-uri de putere, parbrize, rack-uri și cutii de transport, scuturi de protecție pentru șasiu și brațe, tobe sport, manșoane , amortizoare, computere de bord pentru ATV, jante, sisteme GPS, trolii, aripi, apărători de mâini (handguard), măști cu faruri, accesorii de vânătoare, acumulatori, proiectoare, accesorii CUV-UTV (portiere, acoperișuri, parbrize), canistre și rezervoare, accesorii agricole, perii profesionale și multe altele, care pot fi utilizate cu ATV-uri Linhai si UTV-uri Linhai. Linhai-ATV.RO este dealer autorizat în România pentru brandurile de accesorii: Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, Access Motor, Direction2, Kimpex, PowerMadd, TGB, GoldSpeed, BigGun, HGS, Kolpin, Leo Vince, Remus, TBR, Fox Racing, Trail Tech, Cycle Country, UFO și alții. Noi vă oferim un serviciu complet și profesionist de personalizare pentru vehiculul dumneavoastră off road chiar și pentru a îl adapta pentru aplicații speciale precum stingerea incendiilor, paramedical sau alte intervenții. Vă stăm la dispoziție cu oferte și informații!

Keywords

proiector ATV de vanzare, vanzari proiectoare ATV, bara led ATV pret, site vanzari proiectoare ATV, promotii proiectoare ATV, importator proiectoare ATV, proiectoare ATV pareri, recomandari proiectoare ATV

Contact

Tel: 0730 730 726

Office:

Splaiul Unirii 168, bloc T1, parter, sector 4, Bucuresti