Scroll to top
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde
CALL CENTER : 0729 034 023

Rack

Permite fixarea oricarui accesoriu prevazut cu sistemul LinQInstalare si dezinstalare care nu necesi...
Obligatoriu pentru functionarea luminii spate....
Perfect pentru securizarea articolelor in zona de depozitare a tabloului de bord. Pentru a fi instal...
Receptor LinQ montat Inclus in ansamblul Rack pivotant LinQ. Permite instalarea accesoriilor individ...
Perfect pentru securizarea articolelor in spatiul de depozitare a tabloului de bord. Nu este compati...
Vandut in pachet de 4. Defender: Permite instalarea suportului de instrumente LinQ in extensia peret...
Curea de prindere cu 3 cai. Proiectata pentru a tine in siguranta anvelopele de rezerva pe accesorii...
Suport accesoriu pentru montarea accesoriilor suplimentare pe sina de transmisie. Include brate de f...
Suport de unelte extrem de versatil. Zavorul rotativ convenabil permite depozitarea instrumentelor i...
Netting-ul se instaleaza si se desfasoara cu usurinta. Realizat din poliester care nu a decolorat. V...
Proiectat special pentru introducerea in compartimentul amplasat intre cele 2 scaune din spate. Poat...
Kit de baza LinQ, care se instaleaza pe cadrul scaunului pasagerului sub perna scaunului de jos. Per...

F.A.Q

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru un rack difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

Unul dintre avantajele masive ale unui vehicul de teren de tip ATV sau UTV este adaptabilitatea lor superioară prin capacitatea de a putea fi prevăzute cu o gamă variată de accesorii pentru a vă ajuta să vă atingeți scopul, fie că vorbim despre muncă sau despre distracție. Spre exemplu, o bară de protecție va crește rezistența unui ATV/UTV la impact frontal, iar scuturile de protecție protejează partea de sub vehicul, reducând șansele de a îl avaria atunci când vă aventurați în zonele cele mai dificile. Adăugați o cameră video de acțiune și vă puteți înregistra aventura off road pentru a o revedea mai târziu împreună cu prietenii, iar pentru melomani există sisteme audio performante. De asemenea, exista computere de bord și GPS-uri pentru a vă oferi o paletă completă de informații asupra traseului și asupra parametrilor de rulare, iar dotarea cu un troliu vă poate scoate, ori pe dumneavoastră ori pe un prieten din încurcături. Linhai-ATV.RO comercializează accesorii ATV și accesorii UTV din toate categoriile: bull bar, camere video acțiune, kit-uri de putere, parbrize, rack-uri și cutii de transport, scuturi de protecție pentru șasiu și brațe, tobe sport, manșoane , amortizoare, computere de bord pentru ATV, jante, sisteme GPS, trolii, aripi, apărători de mâini (handguard), măști cu faruri, accesorii de vânătoare, acumulatori, proiectoare, accesorii CUV-UTV (portiere, acoperișuri, parbrize), canistre și rezervoare, accesorii agricole, perii profesionale și multe altele, care pot fi utilizate cu ATV-uri Linhai si UTV-uri Linhai. Linhai-ATV.RO este dealer autorizat în România pentru brandurile de accesorii: Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, Access Motor, Direction2, Kimpex, PowerMadd, TGB, GoldSpeed, BigGun, HGS, Kolpin, Leo Vince, Remus, TBR, Fox Racing, Trail Tech, Cycle Country, UFO și alții. Noi vă oferim un serviciu complet și profesionist de personalizare pentru vehiculul dumneavoastră off road chiar și pentru a îl adapta pentru aplicații speciale precum stingerea incendiilor, paramedical sau alte intervenții. Vă stăm la dispoziție cu oferte și informații!

Keywords

rack ATV de vanzare, portbagaj ATV pret, cost portbagaj ATV, oferta portbagaj ATV, vanzari rackuri ATV, promotii rack ATV, site vanzari rack ATV, recomandari extensie portbagaj ATV, extensie portbagaj ATV pareri, distribuitor extensii portbagaj ATV 

Contact

Tel: 0729 034 023

Office:

Bulevardul Pache Protopopescu, Nr 34 Sector 2, Bucuresti