Scroll to top
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde
CALL CENTER : 0730 730 726

Radiatoare Can-am Bombardier

Scut metalic, se plaseaza peste radiator pentru a-l proteja de pietris si crengi.Compatibilitate cad...
Aparator din metal care se fixeaza in fata radiatorului conferind protectie la pietre si noroi....
Repozitioneaza radiatorul intr-o pozitie superioaraPrevine micsorarea performantei de racire in cond...
Reloca radiatorul in pozitia superioara de montaj. Previne pierderea performantelor la racire in con...

ATV-urile si UTV-urile sunt vehicule offroad foarte rezistente si extrem de adaptabile, putand fi folosite in aplicatii utilitare si de recreatie nelimitate. Pentru a va ajuta sa va atingeti scopul, acestea pot fi personalizate in functie de activitatile pe care le desfasurati, fie ca este vorba de munca sau distractie. De exemplu, un bull bar sau o bara de protectie creste siguranta si rezistenta ATV-ului, in timp ce scuturile de protectie reduc sansele de avariere a SXS-ului sau UTV-ului in zone cu resturi sau obstacole. Camerele video de actiune permit inregistrarea experientelor offroad, pe care le puteti revedea mai tarziu impreuna cu prietenii iar sistemele audio offroad ofera o experienta de pilotare mai placuta. Computerele de bord si GPS-urile va informeaza asupra parametrilor de rulare si cresc eficienta de parcurgere a oricarui traseu. Un troliu este oricand binevenit daca va treziti impotmolit sau vreti sa ajutati un prieten sau iasa dintr-o situatie dificila. Accesoriile speciale de vanatoare, agricultura sau amenajari exterioare diversifica si mai mult aria de aplicatie a ATV-ului iar tobele sport va pot ajuta sa cresteti "agresivitatea" vehiculului.

ATVRom comercializeaza accesorii ATV / UTV din toate categoriile: bull bar, camere video actiune, kit-uri de putere, parbrize, rack-uri, scuturi de protectie sasiu si brate suspensii (skid plates), tobe sport, mansoane, diverse accesorii de accesibilitate si confort, amortizoare, ATV computer, jante, sisteme GPS, trolii, aripi, handguard (aparatori de maini), masti cu faruri, accesorii de vanatoare, acumulatori, proiectoare, accesorii CUV-UTV (portiere, acoperisuri, parbrize), canistre si rezervoare, accesorii agricole si perii profesionale.

ATVRom este dealer autorizat in Romania pentru brand-urile de accesorii ATV: Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, Access Motor, Direction2, Kimpex, PowerMadd, TGB, Goldspeed, Iron Baltic, Big Gun, HGS, Kolpin, Leo Vince, REMUS, TBR, Fox Racing, Trail Tech, Cycle Country, UFO si altii. ATVRom va ofera si un serviciu de personalizare ATV si UTV pentru aplicatii si servicii speciale precum stingere incendiu, paramedical si interventii in functie de specificatiile dumneavoastra. Va stam la dispozitie cu oferte si informatii.

Keywords

radiatoare atv / sxs de vanzare, site vanzari radiatoare atv / sxs , vanzari radiatoare atv / sxs , recomandari radiatoare atv / sxs , distribuitor radiatoare atv / sxs ,radiatoare atv / sxs pareri, preturi radiatoare atv / sxs ,radiatoare atv / sxs de vanzare, site vanzari radiatoare atv / sxs , magazin radiatoare atv / sxs

Contact

Tel: 0730 730 726

Office:

Splaiul Unirii 168, bloc T1, parter, sector 4, Bucuresti