Scroll to top
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde
CALL CENTER : 0730 730 726

Scuturi protectie

Prevazute cu gauri de ventilatie, ofera extra protectie in conditii de teren dificil si intemperii. ...
3 mm grosime de 1/8 (3 mm), usoara si durabila design. Inlocuiti protectorul din material plastic....
4,5 mm grosime de 3/16 si turnata sub forma de matrita pentru rezistenta si durabilitate. Utilizati ...
4,5 mm grosime si formata sub forma de matrita pentru 3/16 (4,5 mm) pentru rezistenta si durabilitat...
4,5 mm grosime de 3/16 (4.5 mm) pentru durabilitate si rezistenta. Trebuie instalate cu placile anti...
4,5 mm grosime de 3/16 si turnata sub forma de matrita pentru rezistenta si durabilitate. Utilizati ...
4,5 mm grosime de 3/16 (4.5 mm) pentru durabilitate si rezistenta. Trebuie instalate cu placile anti...
4,5 mm grosime de 3/16 (4.5 mm) pentru durabilitate si rezistenta. Gauri de scurgere pentru a eliber...
Include gauri de scurgere a apei si noroiului. Vandute in perechi....
3 mm grosime de 1/8 (3 mm), usoara si durabila. Remontati protectoare din stoc din material plastic....
Placile noastre din plastic aluneca lin si silentios peste obstacole, oferind o protectie deosebita ...
Protejati rosturile de CV si cizmele. Include gaurile de scurgere a apei si noroiului. Vandute in pe...

F.A.Q

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru scuturi de protectie difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

Unul dintre avantajele masive ale unui vehicul de teren de tip ATV sau UTV este adaptabilitatea lor superioară prin capacitatea de a putea fi prevăzute cu o gamă variată de accesorii pentru a vă ajuta să vă atingeți scopul, fie că vorbim despre muncă sau despre distracție. Spre exemplu, o bară de protecție va crește rezistența unui ATV/UTV la impact frontal, iar scuturile de protecție protejează partea de sub vehicul, reducând șansele de a îl avaria atunci când vă aventurați în zonele cele mai dificile. Adăugați o cameră video de acțiune și vă puteți înregistra aventura off road pentru a o revedea mai târziu împreună cu prietenii, iar pentru melomani există sisteme audio performante. De asemenea, exista computere de bord și GPS-uri pentru a vă oferi o paletă completă de informații asupra traseului și asupra parametrilor de rulare, iar dotarea cu un troliu vă poate scoate, ori pe dumneavoastră ori pe un prieten din încurcături. Linhai-ATV.RO comercializează accesorii ATV și accesorii UTV din toate categoriile: bull bar, camere video acțiune, kit-uri de putere, parbrize, rack-uri și cutii de transport, scuturi de protecție pentru șasiu și brațe, tobe sport, manșoane , amortizoare, computere de bord pentru ATV, jante, sisteme GPS, trolii, aripi, apărători de mâini (handguard), măști cu faruri, accesorii de vânătoare, acumulatori, proiectoare, accesorii CUV-UTV (portiere, acoperișuri, parbrize), canistre și rezervoare, accesorii agricole, perii profesionale și multe altele, care pot fi utilizate cu ATV-uri Linhai si UTV-uri Linhai. Linhai-ATV.RO este dealer autorizat în România pentru brandurile de accesorii: Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, Access Motor, Direction2, Kimpex, PowerMadd, TGB, GoldSpeed, BigGun, HGS, Kolpin, Leo Vince, Remus, TBR, Fox Racing, Trail Tech, Cycle Country, UFO și alții. Noi vă oferim un serviciu complet și profesionist de personalizare pentru vehiculul dumneavoastră off road chiar și pentru a îl adapta pentru aplicații speciale precum stingerea incendiilor, paramedical sau alte intervenții. Vă stăm la dispoziție cu oferte și informații!

Keywords

scut protectie ATV de vanzare, scut ATV pret, vanzari scuturi ATV, oferta scut brate ATV, promotii scuturi brate ATV, recomandari scuturi ATV, scut protectie ATV pareri, vand scut protectie ATV, cumpar scut protectie ATV, cost scut brate ATV

Contact

Tel: 0730 730 726

Office:

Splaiul Unirii 168, bloc T1, parter, sector 4, Bucuresti