Scroll to top
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde
CALL CENTER : 0730 730 726

Scuturi protectie Iron Baltic

Scut ATV CF Moto CForce 450S-520S - din plastic HDPE rezistent de grosime 10mm, greutate 16kg, ...
Scut ATV CF Moto CForce 450L-520L - din plastic HDPE rezistent de grosime 10mm, greutate 1...
Scut ATV CF Moto CForce 550 - din plastic HDPE de grosime 10mm, greutate 17kg, cu gauri de...
Scut ATV Can-Am Outlander 450/570 2017 Plastic HDPE - kit pentru sasiu + brate fata, cu gauri de acc...
Scut ATV Linhai 400 IRS - din plastic HDPE de inalta rezistenta, grosime 10mm, greutate 14kg, pentru...
Scut ATV CF Moto CForce 450S/520S - din aluminiu 4mm, pentru sasiu + suspensii fata-spate, cu gauri ...
Scut ATV Can-Am Outlander 450/570 2017 Aluminiu Full Kit - protectie sasiu + brate fata, cu gauri pe...
Scut ATV CF Moto X8 Terralander 800 - kit complet pentru sasiu + brate suspensii fata-spate, di...
Scut ATV CF Moto X8 LUX & EPS - kit complet pentru sasiu + brate suspensii fata-spate,...
Cod 02.1160 Scut Protectie plastic (full kit). Se potriveste pentru modelele Suzuki LT-A 450 KingQu...
Scut ATV Can-Am Outlander 650-850-1000-XMR Scurt G2 2017+ - din plastic HDPE full kit sasi...
Scut ATV Can-Am Renegade XMR 1000 2017+ - din plastic HDPE de inalta rezistenta, grosime 10mm, greut...

F.A.Q

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru scuturi de protectie difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

Unul dintre avantajele masive ale unui vehicul de teren de tip ATV sau UTV este adaptabilitatea lor superioară prin capacitatea de a putea fi prevăzute cu o gamă variată de accesorii pentru a vă ajuta să vă atingeți scopul, fie că vorbim despre muncă sau despre distracție. Spre exemplu, o bară de protecție va crește rezistența unui ATV/UTV la impact frontal, iar scuturile de protecție protejează partea de sub vehicul, reducând șansele de a îl avaria atunci când vă aventurați în zonele cele mai dificile. Adăugați o cameră video de acțiune și vă puteți înregistra aventura off road pentru a o revedea mai târziu împreună cu prietenii, iar pentru melomani există sisteme audio performante. De asemenea, exista computere de bord și GPS-uri pentru a vă oferi o paletă completă de informații asupra traseului și asupra parametrilor de rulare, iar dotarea cu un troliu vă poate scoate, ori pe dumneavoastră ori pe un prieten din încurcături. Linhai-ATV.RO comercializează accesorii ATV și accesorii UTV din toate categoriile: bull bar, camere video acțiune, kit-uri de putere, parbrize, rack-uri și cutii de transport, scuturi de protecție pentru șasiu și brațe, tobe sport, manșoane , amortizoare, computere de bord pentru ATV, jante, sisteme GPS, trolii, aripi, apărători de mâini (handguard), măști cu faruri, accesorii de vânătoare, acumulatori, proiectoare, accesorii CUV-UTV (portiere, acoperișuri, parbrize), canistre și rezervoare, accesorii agricole, perii profesionale și multe altele, care pot fi utilizate cu ATV-uri Linhai si UTV-uri Linhai. Linhai-ATV.RO este dealer autorizat în România pentru brandurile de accesorii: Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, Access Motor, Direction2, Kimpex, PowerMadd, TGB, GoldSpeed, BigGun, HGS, Kolpin, Leo Vince, Remus, TBR, Fox Racing, Trail Tech, Cycle Country, UFO și alții. Noi vă oferim un serviciu complet și profesionist de personalizare pentru vehiculul dumneavoastră off road chiar și pentru a îl adapta pentru aplicații speciale precum stingerea incendiilor, paramedical sau alte intervenții. Vă stăm la dispoziție cu oferte și informații!

Keywords

scut protectie ATV de vanzare, scut ATV pret, vanzari scuturi ATV, oferta scut brate ATV, promotii scuturi brate ATV, recomandari scuturi ATV, scut protectie ATV pareri, vand scut protectie ATV, cumpar scut protectie ATV, cost scut brate ATV

Contact

Tel: 0730 730 726

Office:

Splaiul Unirii 168, bloc T1, parter, sector 4, Bucuresti