Scroll to top
CALL CENTER : +40730730726 / +40755288766
MAIL : sales@atvrom.ro / mircea@atvrom.ro

Cumpara produse in valoare de 1000 lei TVA inclus in perioada 14.02-14.03.2019 si intri automat in tombola pentru castigarea, ,la alegere, a unui scuter Vespa sau a unui ATV CF Moto.

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

SISTEM FIXARE TIP RHINO GRIP XL - DOUBLE

Producator : Kolpin

Noul sistem de prindere Kolpin, ofera cel mai avansat mod de fixare pentru transportul anumitor obiecte în condiÅ£ii de siguranta maxima. Sistemul are o infinitate de moduri de a fi reglat, astfel avand o utilitate net superioara altor produse de prindere.
Sistemul Rhino ofera rezistenta, siguranta si comoditate, participand in mod activ la transportul echipamentelor de diferite forme si marimi. 
Suportii sunt flexibili si prezinta curele de cauciuc , cer ofera o siguranta crescuta si o fixare puternica.
Realizate in asa fel incat sa va ofere posibilitatea transportului a doua arme de vanatoare sau a uneltelor, astfel incat totul sa se desfasoare in mod comod si rapid.
Montajul se face fara a intampina dificultati.
Kit-ul de montaj se livreaza odata cu produsul.
 COD:KOL21515

Vezi SISTEM FIXARE TIP RHINO GRIP XL - DOUBLE si pe www.atvrom.ro
Fara Tva
57 EUR
TVA inclus
68 EUR