ATV-uri Linhai in promotie luna aceasta

7 June 2018
ATV-uri Linhai in promotie luna aceasta

Producatorul chinez Linhai s-a impus pe segmentul powersports prin fabricarea de vehicule 4x4 off road performante si longevive destinate atat recreatiei, cat si sarcinilor utilitare cu diferite grade de dificultate in medii unde vehiculele conventionale nu au acces.

In continuare, va supunem atentiei doua modele de ATV-uri fiabile si versatile aflate in promotie – varianta standard Linhai M550 LT EFI 4x4 2018 si versiunea cu servodirectie.

 

ATV-uri Linhai in promotie luna aceasta - linhai m550 lt efi 4x4 eps

 

ATV Linhai M550 LT EFI 4x4 2018

In primul rand, acest ATV cu doua locuri se particularizeaza printr-o constructie robusta si un look modern, atragator.

Din punct de vedere al specificatiilor tehnice, Linhai M550 LT EFI 4x4 poate pune in valoare potentialul unui rider interesat de plimbari de agrement, precum si de intreceri cu prietenii sau chiar competitii de profil.

Modelul Linhai 500cc se individualizeaza printr-o motorizare moderna pe injectie care livreaza 32 cai putere, suficient de puternica pentru a incuraja o experienta de riding antrenanta cu un grad ridicat de eficienta de consum.

Inginerii chinezi au optat pentru un diferential spate deblocabil si un sistem de suspensii independente MacPherson pe fata si cu brat dublu pe spate, cu rol in sporirea manevrabilitatii si confortului necesare la parcurgerea unor terenuri variabile, dificile.

Un alt avantaj consta in franele fata si spate hidraulice pe disc care au misiunea de a favoriza un control optim pe acele trasee intortocheate si in cazul efectuarii de manevre solicitante sau in curbele stranse.

In ceea ce priveste aspectul utilitatii, acest ATV Linhai nu dezamageste asteptarile clientilor mai exigenti care sunt interesati mai degraba de transportul de marfuri decat de simple plimbari in natura, pe dealuri sau pe drumurile forestiere din zonele de munte. Asadar, beneficiati de o capacitate de incarcare de 150 kg si de tractare de pana la 200 kg.

In plus, pachetul standard de dotari include troliu, aparatori de maini si cui de remorcare, alaturi de jante din aluminiu, contribuind la crearea unui model high-end pe placul offroad-istilor convinsi.

 

ATV-uri Linhai in promotie luna aceasta - atv 

 

ATV Linhai M550 LT EFI 4x4 EPS 2018

ATV-ul Linhai M550 LT EPS poate acomoda in conditii optime un pilot insotit de un coechipier si se afirma prin sasiul extins si dotarea cu servodirectie electronica EPS, astfel incat la parcurgerea de distante mari pe traseul preferat, oboseala resimtita sa fie redusa.

Modelul dispune de o motorizare solida 500cc, fiind capabil sa ofere o experienta antrenanta pe terenurile accidentate. De asemenea, datorita suspensiilor optim calibrate, riderul se va bucura de o manevrabilitate usoara in orice conditii.

Nu in ultimul rand, ambele modele pot fi omologate Euro4 (se inmatriculeaza la politie) si sunt disponibile in schemele de culoare rosu, negru si alb.

 

 

Taguri