Scroll to top
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde
CALL CENTER : 0730 730 726

Trolii

Maner pentru troliile WARN RT-XT. Cod: WARN-76873...
Capac de cauciuc pentru receptor cu carlig de 2 (5 cm)....
12 EUR fara TVA
INEL cablu de troliu Garantat pana lao capacitate de 4000lbs (1814kgs) PN 28884...
43,1 ft de 15/64 (13,1 m de 6,3 mm) sarma de rezistenta de 40000 lb (2.041 kg)....
Acest kit permite proprietarilor de troliu sa adauge telecomanda de mana la vehiculele cu un troliu ...
Acest kit permite proprietarilor de troliu sa adauge telecomanda pentru mana la vehiculele cu un tro...
Cablu pentru mecanismul de actionare a plugului de zapada. Cod WARN-68135....
Obligatoriu sa instalati un troliu pe Maverick & Maverick 2017 si versiuni ulterioare (cu except...
Priza de la distanta pentru troliu, localizata pe panoul lateral este necesara pentru telecomanda cu...
14,3 m de 14,3 m de 6,3 mm cabluri de sarma de 4,400 lb (2.041 kg) rezistenta la tractiune....
Husa din neopren compatibila cu troliile Warn RT/XT 15, rezistenta la apa si la rupere. Cod: WARN-71...
COARDA PROTECTIE COPACI 1" x 8' (25.4mm x 2.438m) coarda de tractare, creata pentru a proteja trunch...

F.A.Q

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru trolii difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

Unul dintre avantajele masive ale unui vehicul de teren de tip ATV sau UTV este adaptabilitatea lor superioară prin capacitatea de a putea fi prevăzute cu o gamă variată de accesorii pentru a vă ajuta să vă atingeți scopul, fie că vorbim despre muncă sau despre distracție. Spre exemplu, o bară de protecție va crește rezistența unui ATV/UTV la impact frontal, iar scuturile de protecție protejează partea de sub vehicul, reducând șansele de a îl avaria atunci când vă aventurați în zonele cele mai dificile. Adăugați o cameră video de acțiune și vă puteți înregistra aventura off road pentru a o revedea mai târziu împreună cu prietenii, iar pentru melomani există sisteme audio performante. De asemenea, exista computere de bord și GPS-uri pentru a vă oferi o paletă completă de informații asupra traseului și asupra parametrilor de rulare, iar dotarea cu un troliu vă poate scoate, ori pe dumneavoastră ori pe un prieten din încurcături. Linhai-ATV.RO comercializează accesorii ATV și accesorii UTV din toate categoriile: bull bar, camere video acțiune, kit-uri de putere, parbrize, rack-uri și cutii de transport, scuturi de protecție pentru șasiu și brațe, tobe sport, manșoane , amortizoare, computere de bord pentru ATV, jante, sisteme GPS, trolii, aripi, apărători de mâini (handguard), măști cu faruri, accesorii de vânătoare, acumulatori, proiectoare, accesorii CUV-UTV (portiere, acoperișuri, parbrize), canistre și rezervoare, accesorii agricole, perii profesionale și multe altele, care pot fi utilizate cu ATV-uri Linhai si UTV-uri Linhai. Linhai-ATV.RO este dealer autorizat în România pentru brandurile de accesorii: Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, Access Motor, Direction2, Kimpex, PowerMadd, TGB, GoldSpeed, BigGun, HGS, Kolpin, Leo Vince, Remus, TBR, Fox Racing, Trail Tech, Cycle Country, UFO și alții. Noi vă oferim un serviciu complet și profesionist de personalizare pentru vehiculul dumneavoastră off road chiar și pentru a îl adapta pentru aplicații speciale precum stingerea incendiilor, paramedical sau alte intervenții. Vă stăm la dispoziție cu oferte și informații!

Keywords

troliu ATV de vanzare, oferta troliu ATV, trolii ATV promotii, site vanzari troliu ATV, vand troliu ATV, cumpar troliu ATV, troliu ATV Bucuresti, recomandari trolii ATV, modele trolii ATV, cost troliu UTV, oferta pret troliu UTV, magazin online troliu UTV, troliu UTV pret, site vanzari troliu UTV

Contact

Tel: 0730 730 726

Office:

Splaiul Unirii 168, bloc T1, parter, sector 4, Bucuresti