Scroll to top
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde
CALL CENTER : 0730 730 726

Trolii Warn

Maner pentru troliile WARN RT-XT. Cod: WARN-76873...
12 EUR fara TVA
INEL cablu de troliu Garantat pana lao capacitate de 4000lbs (1814kgs) PN 28884...
Cablu pentru mecanismul de actionare a plugului de zapada. Cod WARN-68135....
Priza de la distanta pentru troliu, localizata pe panoul lateral este necesara pentru telecomanda cu...
Husa din neopren compatibila cu troliile Warn RT/XT 15, rezistenta la apa si la rupere. Cod: WARN-71...
COARDA PROTECTIE COPACI 1" x 8' (25.4mm x 2.438m) coarda de tractare, creata pentru a proteja trunch...
50 EUR fara TVA
GHIDAJ TROLIU Reduce tensiunea in cablul sau coarda troliului si ajuta la tractarea din unghiuri asc...
Scripete Warn, optimizeaza capacitatea de tractare a ATV-ului si asista la tractari unghiulare. Supo...
Geanta de transport compatibila cu troliul de snowmobile Snowinch. Cod: WARN-70760...
56 EUR fara TVA
CABLU DE TROLIU Cablu galvanizat extrem de rezistent si impotriva coroziunii.Include bucla fixa la c...
Troliul este un accesoriu important pentru orice ATV. Acest model se potriveste pentru modelele YAMA...
59 EUR fara TVA
Scripete Warn, dubleaza capacitatea de tractare a oricarui troliu si are o capacitate maxima de 8000...

F.A.Q

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru trolii difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

Unul dintre avantajele masive ale unui vehicul de teren de tip ATV sau UTV este adaptabilitatea lor superioară prin capacitatea de a putea fi prevăzute cu o gamă variată de accesorii pentru a vă ajuta să vă atingeți scopul, fie că vorbim despre muncă sau despre distracție. Spre exemplu, o bară de protecție va crește rezistența unui ATV/UTV la impact frontal, iar scuturile de protecție protejează partea de sub vehicul, reducând șansele de a îl avaria atunci când vă aventurați în zonele cele mai dificile. Adăugați o cameră video de acțiune și vă puteți înregistra aventura off road pentru a o revedea mai târziu împreună cu prietenii, iar pentru melomani există sisteme audio performante. De asemenea, exista computere de bord și GPS-uri pentru a vă oferi o paletă completă de informații asupra traseului și asupra parametrilor de rulare, iar dotarea cu un troliu vă poate scoate, ori pe dumneavoastră ori pe un prieten din încurcături. Linhai-ATV.RO comercializează accesorii ATV și accesorii UTV din toate categoriile: bull bar, camere video acțiune, kit-uri de putere, parbrize, rack-uri și cutii de transport, scuturi de protecție pentru șasiu și brațe, tobe sport, manșoane , amortizoare, computere de bord pentru ATV, jante, sisteme GPS, trolii, aripi, apărători de mâini (handguard), măști cu faruri, accesorii de vânătoare, acumulatori, proiectoare, accesorii CUV-UTV (portiere, acoperișuri, parbrize), canistre și rezervoare, accesorii agricole, perii profesionale și multe altele, care pot fi utilizate cu ATV-uri Linhai si UTV-uri Linhai. Linhai-ATV.RO este dealer autorizat în România pentru brandurile de accesorii: Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, Access Motor, Direction2, Kimpex, PowerMadd, TGB, GoldSpeed, BigGun, HGS, Kolpin, Leo Vince, Remus, TBR, Fox Racing, Trail Tech, Cycle Country, UFO și alții. Noi vă oferim un serviciu complet și profesionist de personalizare pentru vehiculul dumneavoastră off road chiar și pentru a îl adapta pentru aplicații speciale precum stingerea incendiilor, paramedical sau alte intervenții. Vă stăm la dispoziție cu oferte și informații!

Keywords

troliu ATV de vanzare, oferta troliu ATV, trolii ATV promotii, site vanzari troliu ATV, vand troliu ATV, cumpar troliu ATV, troliu ATV Bucuresti, recomandari trolii ATV, modele trolii ATV, cost troliu UTV, oferta pret troliu UTV, magazin online troliu UTV, troliu UTV pret, site vanzari troliu UTV

Contact

Tel: 0730 730 726

Office:

Splaiul Unirii 168, bloc T1, parter, sector 4, Bucuresti