Scroll to top
CALL CENTER : +40730730726 / +40755288766
MAIL : office@atvrom.ro / sales@atvrom.ro

UTV

Nu exista produse care sa corespunda cautarii.

UTV (Utility Task Vehicle) sau SSV (Side By Side Vehicle) este un tip de vehicul off-road cu o capacitate de transport incepand de la 2 pana la 6 persoane, cu capacitati cilindrice cuprinse intre 300cc si 1000cc si puteri cu o variatie intre 11CP si 121CP.
Utilitatea unui UTV se regaseste in cazul utilizarii in agrement sau aplicatii utilitare. Diferenta dintre ATV si UTV o presupune design-ul locurilor ocupantilor, motiv pentru care caracteristica side by side (“unul langa altul”) este cea mai reprezentativa pentru defini sau diferentia un vehicul tip UTV de ATV. O alta diferenta importanta intre cele doua tipuri de vehicule o presupune capacitatea de transport a acestora, mai mare decat cea a ATV-urilor, fiind mai lungi si mai late decat acestea, UTV-urile ajungand la o capacitate de transport de 600kg in plus, fata de greutatea ocupantilor.
Cu posibilitatea de a personaliza autovehiculul in functie de diverse aplicatii, ATVROM ofera suport in selectarea si furnizarea celor mai bune oferte calitate-pret, la alegere, din cadrul unei game formate din branduri de notorietate precum: Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CF Moto, Kawasaki, Linhai, Polaris si Yamaha, asadar nu ezita sa ne contactezi pentru detalii si informatii suplimentare.

Keywords

UTV,  UTV Bucuresti, UTV comanda, UTV de vanzare, UTV ieftin, UTV modele, UTV pret, UTV vanzari, Categorii UTV, Comanda UTV, Cost UTV, Cumpar UTV, Despre UTV, Distribuitor UTV, Marci UTV, Modele UTV, Pret UTV,  Producatori UTV, Promotii UTV, Site UTV, Site vanzari UTV, UTV de vanzare, Vand UTV, Vanzari UTV, Vreau UTV

Contact

Tel: +40730730726 / +40755288766

Office:

Splaiul Unirii 168, bloc T1, parter, sector 4, Bucuresti
Partener ATVROM