Scroll to top
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde
CALL CENTER : 0730 730 726

Vanatoare

Spatiu suplimentar pentru arme de tip pistol si bipode mici. Se potriveste cu usurinta armelor de fo...
Greutate usoara si extrem de durabila. Reglabil usor fara utilizarea niciunui instrument. Ofera prec...
Un design compact cu profil scazut, cu stilul Kolpin Stronghold, tine in siguranta pana la 52 pusti ...
Gazduieste pustile. Marfuri in cabina, la bordul podelei intre sofer si pasager. Placile ofera prote...

F.A.Q

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru accesorii de vanatoare difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

Unul dintre avantajele masive ale unui vehicul de teren de tip ATV sau UTV este adaptabilitatea lor superioară prin capacitatea de a putea fi prevăzute cu o gamă variată de accesorii pentru a vă ajuta să vă atingeți scopul, fie că vorbim despre muncă sau despre distracție. Spre exemplu, o bară de protecție va crește rezistența unui ATV/UTV la impact frontal, iar scuturile de protecție protejează partea de sub vehicul, reducând șansele de a îl avaria atunci când vă aventurați în zonele cele mai dificile. Adăugați o cameră video de acțiune și vă puteți înregistra aventura off road pentru a o revedea mai târziu împreună cu prietenii, iar pentru melomani există sisteme audio performante. De asemenea, exista computere de bord și GPS-uri pentru a vă oferi o paletă completă de informații asupra traseului și asupra parametrilor de rulare, iar dotarea cu un troliu vă poate scoate, ori pe dumneavoastră ori pe un prieten din încurcături. Linhai-ATV.RO comercializează accesorii ATV și accesorii UTV din toate categoriile: bull bar, camere video acțiune, kit-uri de putere, parbrize, rack-uri și cutii de transport, scuturi de protecție pentru șasiu și brațe, tobe sport, manșoane , amortizoare, computere de bord pentru ATV, jante, sisteme GPS, trolii, aripi, apărători de mâini (handguard), măști cu faruri, accesorii de vânătoare, acumulatori, proiectoare, accesorii CUV-UTV (portiere, acoperișuri, parbrize), canistre și rezervoare, accesorii agricole, perii profesionale și multe altele, care pot fi utilizate cu ATV-uri Linhai si UTV-uri Linhai. Linhai-ATV.RO este dealer autorizat în România pentru brandurile de accesorii: Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, Access Motor, Direction2, Kimpex, PowerMadd, TGB, GoldSpeed, BigGun, HGS, Kolpin, Leo Vince, Remus, TBR, Fox Racing, Trail Tech, Cycle Country, UFO și alții. Noi vă oferim un serviciu complet și profesionist de personalizare pentru vehiculul dumneavoastră off road chiar și pentru a îl adapta pentru aplicații speciale precum stingerea incendiilor, paramedical sau alte intervenții. Vă stăm la dispoziție cu oferte și informații!

Keywords

accesorii vanatoare ATV de vanzare, site vanzari accesorii vanatoare ATV, recomandari accesorii vanatoare ATV, accesorii vanatoare ATV preturi, promotii accesorii vanatoare ATV, husa arma ATV, cutie arma ATV, suport arma ATV, stativ arma ATV, suport drujba ATV, husa arma UTV, cutie arma UTV, suport arma UTV, stativ arma UTV, site vanzari husa arma ATV, promotie cutie arma ATV, suport arma ATV pareri, stativ arma ATV de vanzare, suport drujba ATV de vanzare, cumpar husa arma UTV, cutie arma UTV pret, vand suport arma UTV, vreau stativ arma UTV

Contact

Tel: 0730 730 726

Office:

Splaiul Unirii 168, bloc T1, parter, sector 4, Bucuresti