Cele mai importante echipamente de protectie pentru ATV-isti

Cele mai importante echipamente de protectie pentru ATV-isti

29.01.2021

ATV-urile, side-by-side-urile și alte vehicule 4x4 off road sunt destinate pentru pilotare pe teren accidentat, cu obstacole diverse. Libertatea de a explora drumuri neumblate este unul din avantajele de a deține un ATV sau un SXS. În cazul în care ești un amator al vitezei și sporturilor off road, este esențial să porți echipament de protecție adecvat. Neplăceri pot surveni pe traseu atunci când te aștepți mai puțin. Iată care sunt cele mai importante echipamente de protecție pentru ATV-iști și recomandările experților în domeniu:

Poartă CASCA de protecție pentru siguranța ta pe traseu! 
Nu uita de accesorii. O pereche de mănuși potrivită se va dovedi utilă, favorizând controlul și manevrele atunci când rulați pe suprafețe dificile, teren variabil etc. 
Cizme off road - Îți recomandăm să optezi pentru cizme Fox Racing, fabricate la cele mai noi standarde.

Purtarea de ochelari de protecție este imperativă. În afara soarelui puternic în zilele frumoase pe traseu, și praful, crengile sau pietricelele pot afecta vederea.

Platoșa ATV - trebuie să o porți de fiecare dată când scoți ATV-ul la plimbare. În cazul unei prăbușiri nedorite sau alt incident pe traseu, o armură de protecție se va dovedi vitală.

Te-ar putea interesa si:

UTV Linhai T-Boss 570 EPS 2023

UTV-ul Linhai T-Boss 570 EPS poate fi un parter potrivit pentru aplicatii foarte diversificate.Modelul UTV Linhai T-Boss 570 EPS 2023 se face remarcat printr-un design modern cu accente sportive si ofera caracteristici de pilotare excelente, avand ...

Citeste mai mult