Scroll to top
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde
CALL CENTER : 0729 034 023

SXS

Nu exista produse care sa corespunda cautarii.

F.A.Q

Da, pentru a conduce un SXS este nevoie sa detineti permis conducere categoria B. Singurele care se pot conduce fara permis sunt vehiculele destinate copiilor.
SXS-urile cu omologare Euro 4 / Euro 5 se inmatriculeaza la Politie, iar cele cu omologare de Tractor (T3b) se vor inscrie pe raza primariei de domiciliu.
Toate indicatiile de intretinere a vehiculului dvs se afla specificate in Carnetul de garantie pe care il primiti la cumparare. Intervalele de revizii sunt, de asemenea, specificate in Carnetul de garantie. Va sfatuim sa il cititi cu atentie pentru o functionare cat mai buna indelungata a noii dvs achizitii.
Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
De service si revizii puteti beneficia fara nici o problema. De garantie beneficiati doar in cazul in care furnizorul de la care ati cumparat dvs SXS-ul este dispus sa coopereze cu tehnicienii ATVRom pentru rezolvarea problemei dvs.
Preturile pentru SXS-uri difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara SXS in rate sau leasing. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

Termenul SXS este acronimul pentru "Utility Task Vehicle" și se referă la o categorie de vehicule off road cu capacitate cilindrică cuprinsă între 300cc și 1000cc și care pot transporta între 2 și 6 persoane. Diferențierea între un SXS și un ATV se face în amenajarea locurilor pilotului și pasagerilor. În timp ce un ATV are un design de șa și ghidon inspirat de cel al unei motociclete, un SXS se aseamănă mai degrabă cu stilul cabinei unui automobil clasic, cu o dispunere de tip Side by Side („unul lângă altul”). O altă diferență importantă este că un SXS are o capacitate de transport crescută, atât când vine vorba despre pasageri, cât și despre mărfuri - majoritatea acestor modele de vehicul off road au un caracter utilitar pronunțat, fiind înzestrate cu sisteme și tehnologii pentru a putea fi utile la sarcini dificile în medii cu teren variabil, însă există SXS-uri sport, pentru întreceri și distracție off road. Modelele de SXS Linhai sunt de cele mai multe ori utilitar-recreaționale, vehicule versatile care pot fi un partener excelent de muncă ori distracție, iar experiența inginerilor chinezi în designul și construcția acestui tip de vehicul se face simțită în toate detaliile de funcționare. În plus, acestea au un preț foarte avantajos pentru calitate componentelor și pentru puterea oferită, devenind astfel în cel mai scurt timp producătorul preferat de vehicule off road de pe piața românească de profil. Dacă doriți să achiziționați un SXS Linhai nou în rate, atunci experții Linhai-ATV.RO vă stau la dispoziție cu sfaturi și oferte pentru a vă asigura că alegerea dumneavoastră este cea mai bună.

Keywords

SXS Linhai,  SXS Linhai Bucuresti, SXS Linhai comanda, SXS Linhai de vanzare, SXS Linhai ieftin, SXS Linhai modele, SXS Linhai pret, SXS Linhai vanzari, Categorii SXS Linhai, Comanda SXS Linhai, Cost SXS Linhai, Cumpar SXS Linhai, Despre SXS Linhai, Distribuitor SXS Linhai, Modele SXS Linhai, Pret SXS Linhai, Imagini SXS Linhai, Promotii SXS Linhai, Site Vanzari SXS Linhai, SXS Linhai de vanzare, Vand SXS Linhai, Vanzari SXS Linhai, Vreau SXS Linhai, Specificatii SXS Linhai, SXS Linhai Pareri

Contact

Tel: 0729 034 023

Office:

Bulevardul Pache Protopopescu, Nr 34 Sector 2, Bucuresti